Skip to content

20% DISCOUNT ON EVERYTHING! CODE: SINT20

Cart

Your cart is empty

Article: Eeuwige liefde en stralende sieraden: De Glamoureuze Wereld van Susanna Klibansky!

Eeuwige liefde en stralende sieraden: De Glamoureuze Wereld van Susanna Klibansky!

Eeuwige liefde en stralende sieraden: De Glamoureuze Wereld van Susanna Klibansky!

Misschien ben je haar wel tegengekomen: Susanna Klibansky, een veelzijdige Nederlandse mediapersoonlijkheid, zangeres en succesvolle zakenvrouw. De laatste tijd heeft ze veel aandacht gekregen, vooral vanwege haar deelname aan het televisieprogramma The Real Housewives of Amsterdam en haar fantastische optredens bij Stars on Stage. Susanna is getrouwd met Louis Klibansky, en samen hebben ze twee prachtige dochters, Cato en Coco. Naast haar televisiewerk is ze ook actief als zakenpartner en kunsthandelaar bij het bedrijf van haar zwager, de wereldberoemde kunstenaar Joseph Klibansky.

Toen we hoorden dat we de sieraden mochten verzorgen voor haar fotoshoot in Beau Monde, waren we natuurlijk ontzettend vereerd. Direct zijn we aan de slag gegaan om prachtige gepersonaliseerde sieraden voor haar te ontwerpen. In dit artikel willen we graag de sieraden die in de fotoshoot schitterden, kort uitlichten.

 Susanna Klibansky voor de Beau Monde

Susanna voor Beau Monde Magazine

Voor Susanna hebben we een speciale variant van de Beverly Choker met strass stenen ontworpen, waarop de tekst "Amor Eterno" te zien is, wat Spaans is voor "eeuwige liefde". Op de foto draagt ze deze choker met haar man Louis, die voor haar eeuwige liefde symboliseert. Ook combineerde ze de Suzy Save the Date ketting met haar achternaam "Klibansky", wat een prachtige betekenis geeft aan de foto.

Susanna met haar man Louis Klibansky

Susanna samen met haar man Louis Klibansky

Daarnaast hebben we ook de Valentina Choker in het goud voor Susanna mogen personaliseren, met ook haar achternaam erop. Susanna straalde ook in verschillende oorbellen: onze Tiffany's, de Diamond Rings en de Diamond Baguette Rings, en de Diamond Rainbow Rings, die allemaal fantastisch bij haar stonden, en in een variatie van verschillende ringetjes en ringensets met initialen uit onze collectie. Maar wat ons vooral verraste, was hoe origineel ze onze tennis halskettingen met verschillende kleuren en lengtes combineerde! Dat was echt leuk om te zien. 

Susanna Klibansky stralend in de Byloro tenniskettingen

Susanna stralend in onze tenniskettingen

Voor haar kinderen Coco en Cato hebben we superleuke Djessy armbandjes mogen maken met de initialen van haar kinderen. Het was voor ons heel bijzonder en leuk om dit voor Susanna en haar kinderen te mogen doen! Natuurlijk staat bijna alles Susanna prachtig, maar we zijn ontzettend blij met het resultaat en hoe de sieraden haar outfit aanvulden en haar natuurlijke schoonheid nog meer benadrukten. Als bedrijf zijn we ontzettend trots op deze samenwerking.

Susanna Klibansky samen met haar kinderen Coco en Cato

Susanna samen met haar prachtige dochters Coco en Cato 

Vanochtend heeft Susanna op Instagram aangekondigd dat ze stopt met The Real Housewives of Amsterdam. Na twee seizoenen neemt ze afscheid van de realityserie op Videoland, omdat het lastig te combineren is met haar andere werkzaamheden. Ze wil zich weer focussen op haar werk in de kunst en haar opnieuw aangewakkerde passie voor muziek. Hoewel we het jammer vinden haar niet meer te zien in het programma, zijn we ervan overtuigd dat dit zeker niet het laatste is wat we van haar zullen zien. Susanna, je hebt ons zeker geïnspireerd en we kijken er naar uit om je te zien stralen en je te volgen in je nieuwe avonturen! We wensen je heel veel liefde en succes toe.

Wil jij ook mooie gepersonaliseerde betaalbare sieraden? Ga dan nu naar onze site en scoor jouw trendy items. 

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

All comments are moderated before being published.