Skip to content

20% DISCOUNT ON EVERYTHING! CODE: SINT20

Cart

Your cart is empty

Article: Een kijkje in het leven van Cherry-Ann: van Vastgoed tot Glamoureuze Power Woman!

Een kijkje in het leven van Cherry-Ann: van Vastgoed tot Glamoureuze Power Woman!

Een kijkje in het leven van Cherry-Ann: van Vastgoed tot Glamoureuze Power Woman!

Cherry-Ann Person, een naam die steeds meer op de lippen van mensen ligt dankzij haar opvallende verschijning in de serie "The Real Housewives of Amsterdam" op Videoland. Maar achter deze bekendheid schuilt een vrouw met een indrukwekkende achtergrond en een veelzijdig leven. Als afgestudeerde juriste, met een meester in de rechten op zak, heeft Cherry-Ann niet alleen haar stempel gedrukt in de juridische wereld, maar ook in de vastgoedsector. Samen met haar broer investeert ze in vastgoed, een onderneming die haar naast haar juridische werkzaamheden veel voldoening geeft.

Wat haar ook in de schijnwerpers heeft geplaatst, is haar relatie met Roland Kahn, een bekende ondernemer, vooral bekend van zijn voormalige modewinkel CoolCat. Ondanks het leeftijdsverschil van 35 jaar tussen hen beiden, hebben ze in 2022 samen een dochter gekregen.

Cherry-Ann samen met Roland Kahn

Deze week verschijnt Cherry-Ann in de Beau Monde magazine waarin ze een exclusief kijkje in haar leven geeft. Hierbij hoort natuurlijk altijd weer een prachtige fotoshoot, en de sieraden? Die mochten wij weer verzorgen! Wij waren natuurlijk weer ontzettend enthousiast en hebben speciaal voor Cherry-Ann weer gepersonaliseerde sieraden mogen ontwerpen die perfect bij haar persoonlijkheid passen. Zo zien we haar bijvoorbeeld stralen in onze gouden Forbes Bracelet, met een knipoog naar Roland die in onze enige echte eigen “Forbes” Magazine staat: de Quote 500.

Cherry-Ann met Byloro ringetjes en de Initial J'aloro Necklace

In het interview worden we meegenomen in haar eerste ontmoeting met Roland, vijf jaar geleden in het Amsterdamse toprestaurant Izakaya. Daar vroeg hij haar om haar geboortedatum, wat best een gekke vraag is. Achteraf bleek het een introductie als amateur-astroloog te zijn, en wilde hij Cherry-Ann meer vertellen over haar persoonlijkheid op basis van deze datum onder het nom van een gezellig etentje. Toen wij dit lazen wisten we het meteen: de custommade Zodiac Initial Bracelet met strass stenen uit onze nieuwe collectie past perfect bij haar. We zien Cherry-Ann daarom ook stralen in deze armband en dit geeft een extra betekenis aan dit bijzondere begin van hun relatie.

Naast de gepersonaliseerde Zodiac-sieraden, straalt Cherry-Ann ook haar glamour uit door het dragen van onder andere onze J'aloro Initial Necklace, de Initial Bracelet en onze Circle Ring. Elk stuk is zorgvuldig gepersonaliseerd, wat haar sieraden een persoonlijke en diepere betekenis geeft. Hoe leuk?!

Cherry-Ann in de Beau Monde Magazine die nu in de winkels ligt.

Wij hebben in ieder geval ontzettend genoten van het artikel, en zijn weer ontzettend trots dat Cherry-Ann onze sieraden heeft gedragen. Ze is een inspirerende verschijning en we vinden het maar al te leuk om haar te volgen. We kijken uit naar meer schitterende momenten en bijzondere verhalen van deze power woman!

Heb jij het artikel in de Beau Monde ook al gelezen? Wij raden het zeker aan!

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

All comments are moderated before being published.